Skip to main content
General

Cancel·lacions per la vaga dels treballadors d’atenció al públic del MUEC

By 29 de maig de 2021juny 3rd, 2021No Comments

Atés que continua sense resoldre’s el conflicte laboral entre els treballadors d’atenció al públic del Museu Etnològic i de Cultures del Móni l’empresa que no gestiona, i que la vaga de treballadors segueix en peu, aquest dissabte 29 (tercer dia del festival) el Museu no podrà obrir les portes de la seu al carrer Montcada, com ja va passar el divendres 28.

Activitats musicals

Les activitats musicals d’Antropoloops i Atomizador programades per al dissabte 29 queden, per tant, cancel·lades. Les persones que vau comprar entrada, rebreu informació directament del museu. Demà us informarem de si es pot mantenir o no la intervenció musical de CSFCMMCAB (Marc O’Callaghan) sobre folklore catòlic i música makina prevista per a les 19 h de diumenge 30.

Xerrades

La xerrada sobre art primitiu i avantguarda entre la ceramista escultòrica Rosa Amorós i la investigadora Maite Borràs tampoc no es podrà fer i intentarem reprogramar-la per a més endavant, junt amb les de la periodista Tania Adam amb Antònia Folguera i la del filòsof i agitador cultural Franco “Bifo” Berardi amb Arnau Horta. Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per a estar-ne al cas.

Instal·lacions i intervencions artístiques

Les dues peces de Tabita Rezaire, Premium connect i Hoetep Blessings, les podeu veure a la nostra Sala Sintètica, un espai virtual on heu d’accedir amb avatar i que acull dos pavellons entre els quals podeu passejar

Confiem a poder mantenir la resta d’instal·lacions multimedia, de video-art i de video-dansa repartides per les sales del Museu per tal que tots i totes les pugueu visitar un cop aquest pugui obrir. Continuarem informant!

Lamentem molt els inconvenients, esperem que el conflicte laboral es resolgui aviat i evidentment ens quedem amb moltes ganes de poder parlar més d’allò que havíem vingut a dir, o sigui que… Stay tuned! Us compensarem tant com sigui possible!