Skip to main content

A continuació, tota la informació en quant a horaris i reserva o compra d’entrades per al festival Etnoscòpic, que celebrarem del 27 al 30 de maig de forma presencial al Museu Etnològic i de Cultures del Món (a la seu del carrer Montcada, El Born) i també comptarà amb un gran concert inaugural de música ambient a càrrec de KMRU a la Basílica de Santa Maria del Mar.

La graella amb tots els HORARIS es pot descarregar AQUÍ.

ET CONVIDEM A VISITAR EL MUEC: De 10 a 18:30 h la col·lecció del MUEC i diverses instal·lacions artístiques es podran visitar gratuïtament i sense necessitat d’haver fet reserva. Instal·lacions artístiques de Martín Kaulen i Andrew Pekler, les videocreacions de Tabita Rezaire i Lola Mansilla, les peces de vídeo-dansa de Toni Jodar i Raquel Gualtero i l'”audioguia possible” d’Irena Visa.

ACTIVITATS GRATUÏTES (AMB RESERVA): La intervenció d’Irena Visa (amb la presència de l’artista, dissabte 29 a les 12 h), el DJ set de Troya Modet i les xerrades de Rosa Amorós, Tania Adam i Franco “Bifo” Berardi. Reserva prèvia AQUÍ.

ACTIVITATS DE PAGAMENT (4 euros): L’accés a les actuacions musicals de DJ Kolt (Blacksea Não Maya), Atomizador, Christos Chondropoulos, Sandra Monfort, Antropoloops i CSFCMMCAB (Marc O’Callaghan) és de pagament. Compra d’entrades AQUÍ.

CONCERT INAUGURAL (12 euros): Les entrades pel concert de KMRU a la basílica de Santa Maria del Mar el dijous 27 de maig a les 20:30 h es poden adquirir AQUÍ.